Vi når hele vejen rundt… ENGELSK ENGELSK

Vi er et mindre reklamebureau på Fyn med 35 års erfaring. Vi leverer professionel, flot visuel grafik med budskaber der virker, på forkant med virksomhedens behov, mål, signalværdier og produkter. Vi leverer alle former for elektronisk- og trykt kommunikation - uanset matrialevalg.

Vi assisterer med udarbejdelse af strategi, visuelle- og grafiske designs, rentegning, markedsføringsplaner i forbindelse med kampagner - og kommer med gode ideer til den daglige interne kommunikation i virksomheden. Vi tilbyder assistance med udarbejdelse af pressemeddelelser.

Lone Frost Reklamebureau flyttede i 2003 fra København til Fyn, og vi løser nu opgaver for kunder i hele landet.

Per Refsgaard, Direktør for Ergotec ApS siger:
Ergotec har samarbejdet med Lone Frost Reklamebureau gennem mere end 20 år. I årene er vi vokset fra at være en lille virksomhed, med speciale i ergonomiske arbejdsmiljøprodukter, til en spiller med gode markedsandele.

Lone Frost har formået, at udvikle og strategisk formgive vores budskaber og grafiske identitet, præcist til den målgruppe som vore produkter henvender sig til. Vi har haft et godt og konstruktivt samarbejde.

Seneste skud på denne stamme er vores hjemmeside. Vi er stolte af vores nye hjemmeside. Den signalerer præcist den kvalitet vores produktsortiment har. Sitet er logisk og brugervenligt opbygget. Selve systemet dækker vores behov for, selv at kunne redigere og opdatere vores produktsortiment til salg via nettet. Vi er glade for samarbejdet.